27.7.2010

Auf Wiedersehen!

Seiser Almilta

Se on sitten tässä. Nämä vuoden 2010 kesämatkan bloggaukset. Miten 7 viikkoa voi mennä näin nopeasti? Varmaan sen vuoksi, että on ollut niin upea reissu. Yhtään kertaa ei kummallakaan ole ollut minkäänlaista koti-ikävää eikä ole tullut mieleen ajatus, että "milloin täältä pääsee kotiin". Päinvastoin. Yhdeltäkään aiemmalta matkalta ei ole ollut näin ikävä palata Suomeen.

Ortisei
Huomenna kuitenkin lähdetään ja onneksi meillä on mukava matkustusaikataulu. Münchenissä ollaan pari päivää, mutta blogi päättyy tähän. Pääasiassa tätä on kirjailtu muistoksi meille itsellemme, mutta kiva jos olet jaksanut lukea aina välillä. Sehän olisi mukavaa, jos joku on saanut vinkkejä matkakohteista omille reissuilleen. Kiitoksia lukijoille ja kommentoijille! On se ollut mukava lukea kommenttejakin. Elokuun ja syyskuun vaihteessa olemme Edinburghissa 5 päivää. Sieltä varmaan laitetaan ainakin kuvia tälle blogisivustolle, joten voit tutustua siihen kaupunkiin halutessasi.

Langkofel ja Plattkofel Seiser Almilla
Talvella tuli tehtyä päätös vuorotteluvapaasta aika nopeasti. Sen jälkeen räätälöitiin tämä reissu, joka oli paljon pitempi ajallisesti kuin mikään muu reissu aiemmin. Ehtihän sitä talven aikana pohtia mitä on tullut tehtyä ja päätettyä. Nyt sen tietää ja näistäkin asioista olemme täysin yksimielisiä: Loistava matka ja tähän astisen elämämme paras kesä.

Mayrhofen
Bloggaajat

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuleepa tyhjiö lukijallekin! Nyyh...
Ihanat kirjoittajat maailmalla, kuinka teihin tykästyttiin!
Hyvää kotimatkaa kavereille. Muistellaan tätä kesää vielä, kunhan mekin on tehty St. Antonin matka.

Jaaskarit kirjoitti...

Osa tämän reissun hienoutta on ollut saada jakaa kokemuksensa ja tunnelmat sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita ja uteliaita samalla tavalla kuin mekin. Kiitos vielä kerran niillekin hiljaisille lukijoille, jotka tiettävästi ovat ahkerasti blogiamme seuranneet. Münchenin hotellissa meillä pitäisi olla nettiyhteys, mutta hotellin verkko ei salli yhteyttä blogisivuillemme. Sähköpostia voi toki lähettää seuraavasti:
Jaanalle:
etunimi.sukunimi@lieto.fi

K:lle
etunimi.sukunimi@suomi24.fi

Ääniräätäli kirjoitti...

Voi nyyh kans täältä, ihan tuli tippa linssiin, kun teidän reissu nuin yhtäkkiä päättyy! Tosiaan mukava ollut lukea mukavaa kirjoitteluanne ja kyllä nyt ehkä vähän paremmin ymmärtää, mikä teitä sinne vuorille vetää. Huonomminkin voisi kesän viettää!

Jaaskarit kirjoitti...

Kiitos vaan! Tässä on viimeiset pakkaukset meneillään ja tunnin päästä isäntä heittää meidät junalle tai jopa Jenbachiin ulos Zillertalista. Haluaa varmaan varmistaa, että me tosiaan lähdetään? Kyllä se sitten taas kivaa on kun kotisohvalle pääsee.

Tiina kirjoitti...

Minä kuulun niihin bloginne hiljaisiin, mutta ahkeriin lukijoihin. Fiilistelin omaa kielikurssimatkaani Innsbruckiin bloginne tekstien kautta. Kiitän upeista kuvista ja ihailen sitä ihanan lämmintä tunnelmaa mikä blogistanne huokuu. Aiempaa vaelluskokemusta minulla ei ollut, mutta kolmen lyhyen iltapäivävaelluksen jälkeen voin jo sanoa olevani koukussa. Saatanpa käydä Mayrhofenissakin seuraavan kolmen viikon aikana ;-).

Juuri näin minäkin vuorotteluvapaata viettäisin, ellen sitten tulisi talvella Tiroliin laskettelemaan.

Jaaskarit kirjoitti...

Hei Tiina!
Kiva, että joku tuttavapiirimme ulkopuoleltakin on eksynyt sivuillemme. Miten satuit löytämään?
Nyt on Münchenissä brezelit mussutettu ja kotimatka Riikan kautta kiduttu. Ehdottomasti kannattaa suunnata Mayrhofeniin tai johonkin muuhun monien mahdollisuuksien kylään. Innsbruckista pääsee kätevästi junalla suoraan puolessa tunnissa Seefeldiin ja sielläkin on hienoja reittejä. (Ja muuten, jos vietät Mayrhofenissa illankin, olisi kyllä mentävä myös kuuntelemaan Zillertalin musaa.) Hyvää jatkoa reissullesi! -Jane-