6.7.2010

Tiistain toimettomuutta eli Lomaa


Oh-hoh, onpa pilvet matalalla!

Meteo on taas tiennyt ilmat kohdilleen ja sen avulla olemme päätyneet oikeaan ratkaisuun ja pitäneet pari rauhallisempaa päivää viikonlopun aika kovien patikoiden jälkeen. Huomenna pitäisi taas ilman parantua ainakin muutamaksi päiväksi. Täällä on ilma vaihdellut sinitaivaan ja auringon paisteen ja lähes maassa makaavien sadepilvien välillä nyt kaksi päivää. Sen takia tuo sadekin on täällä erilaista, kun se tulee tuosta pari metriä pään yläpuolelta.

Eilen juoksulenkin aikana taas huomasi hyvin kuinka monenlaisia kuntoilumahdollisuuksia täällä on. Ja porukka tosiaan käyttää mahdollisuuksia hyväkseen. Juoksimme kaunista jokivartta pitkin ja vastaan tuli tavallista kävelijää, patikoitsijaa, pyöräilijää ja rullaluistelijaa. Ilmassa leijaili riippuliitäjiä, jotka laskeutuivat viereiselle niitylle. Lisäksi voi meloa tai harjoittaa koskenlaskua, jos olo kuivalla maalla käy tylsäksi.

Sitten voi vielä mennä opettelemaan vuorikiipeilyn alkeita kylän laidassa olevalle vuorelle. Vuoren rinteeseen on kiinnitetty rauta-askelmat eli eräänlaiset tikkaat, joiden vieressä kulkee turvavaijeri. Siitä sitten vaan opettelemaan ja kiivetä voi parisataa metriä ylöspäin eräälle hüttelle. Tämä toiminta kylläkin maksaa muutaman kympin, mutta puolet maksusta palautetaan mikäli asiakas putoaa takaisin maahan yli 50 metrin korkeudesta.

Tänään kävin iltapäivällä tutustumassa viereiseen Zellin kylään. Kylä itsessään on kaunis, mutta laskin myös, että Bayer Leverkusen varmaan treenaa iltapäivällä. Näinhän se olikin, mutta valitettavasti joukkueella oli "vain" juoksuharjoitus, joten hirveästi seurattavaa ei ollut. Sadekin tuli vielä häiritsemään tilaisuutta tai lähinnä katsojia.

Punapaitainen Hyypiä treenaa lihaskuntoa Heynckesin ja kuntovalmentajan valvonnassa

Mutta suomalaistähti Sami Hyypiä keskittyi juoksun sijaan omaan lihaskunto- ja koordinaatioharjoitukseen valmentajalegenda Jupp Heynckesin valvonnassa.


Jupp Heynckes - pelaajana Euroopan- ja Maailmanmestari.
Valmentajana mm. Mestareiden liigan ja Bundesliigan mestaruuksia

Treenin jälkeen kotona oli saunan aika, sillä talossa on infrapunasauna. Tulipa kokeiltua sitäkin. Huomenna pitäisi taas päästä hikiliikunnan makuun jos Meteo on oikeassa.

Tälläkin pääsee vauhdikkaasti (?) liikkumaan Zillertalissa

Ei kommentteja: