30.6.2010

Auf Wiedersehen Gröder Tal - Val Gardena


Seiser Almin hevoset antavat meille onnenpotkun tuleville lomaviikoille uudessa paikassa

Tämä päivä on ollut varsin kevyt, noin kuntoilumielessä. Ainakin kun vertaa vaelluspäiviimme. Aamupäivällä kamat keräiltiin kasoihin ja soviteltiin laukkuihin. Puoliltapäivin lenkki ja lounas. Sen jälkeen kylälle jäätelöannokselle. Loppupäivä onkin mennyt sen ihmettelyssä, että jotain on erilailla. Niin! Tänään ei tullut futista. K:kin jouti lueskelemaan kirjaa.



Lähdemme huomenaamulla bussilla Brixeniin, josta nousemme junaan. Junan päätepysäkki on München, mutta jäämme pois Innsbruckin jälkeen Jenbachin asemalla. Siellä vaihdamme junaan, joka kulkee Zillertalia pitkin. Rata päättyy kohdekaupunkiimme Mayrhofeniin. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan olemme iltapäivällä puoli kolmen aikaan perillä.

Huoneiston olemme varanneet Landhaus Gasserista, jonka omistaja on luvannut tulla meitä junalle vastaan. Linkistä pääsee suomenkielisen Booking.com -sivuille, jossa kuviakin talosta.

4 kommenttia:

Sahe kirjoitti...

Onko haikea lähteä tuolta vai odotatteko innolla uusia maisemia? Toivotaan, että hyvät säät jatkuvat myös Itävallan puolella. Hyvää matkaa!

Jaaskarit kirjoitti...

Kiitos! On sekä haikeutta että intoa. Täällä on ollut niin mukavaa, että haikea lähteä, mutta viihdymme varmasti Mayrhofenissakin. Eiköhän se riemu repeä taas, kun pääsee kohteeseen ja pääsee asettumaan taloksi!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti olette jo kotiutuneet kämpille ja matkat menneet hyvin, kun tätä luette. Hyvää Mayrhofen-lomaa!'-golfaaja-leena-

Jaaskarit kirjoitti...

Perillä ollaan vaikkakin tunnin myöhässä, mutta siihenhän on jo totuttu kotimaassa Vihaseks Raiteilla-firman kanssa.Täällä syy ei tainnut olla routavaurio. Kamppeet kaapissa ja nyt kauppaan!