9.6.2010

Jalkapalloa Honeckerin kanssa

Matka taitaa jännittää. Janen unet loppuivat aamuyöllä ja silittämishommat kutsuivat. K sen sijaan jatkoi uniaan, jotka jälkeen päin kuulostivatkin varsin mielenkiintoisilta. Hän kuulemma pelasi Erich Honeckerin kanssa futista. Tuo pikkusieluinen puoluepamppu suuttui kun joutui höynään keskimieheksi.

Tänään on myös koeponnistettu laukkujen painot. Näyttää siltä, että rajoissa pysytään. Air Baltic veloittaa 10 €/kpl laukulta, joten koko 20 kg:n marginaali kannattaa käyttää. Shampoot ja muut isommat nesteet ostetaan menomatkalla Münchenistä, joten niiden painon puuttuminen keventää jonkin verran. Ison lisän tuovat kirjat, joita pitää olla toki mukana, ettei tulisi aika pitkäksi...

3 kommenttia:

Sahe kirjoitti...

H-hetki lähestyy....Oikein ihanaa matkaa! Toivotaan mukavia vaellussäitä ja nautiskelkaa ihanista maisemista, hyvästä ruoasta ja paikallisista "virvokkeista". Terveisin Heli

luotoset kirjoitti...

Hauskaa matkaa. Me tullaan kohta perässä. Juodaan kaljat Meesburgissa Bodensee järven rannalla jos tulette vuoreltanne alas.

Marko ja Anne

Jaaskarit kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Nyt ollaan Ortiseissa ja perästä kuuluu. Hyvää matkaa Luotosille. Kattelemme täältä Euroopan katolta sinne Moselin suuntaan.