30.6.2011

Innichen/Hochpustertal, aina matkan arvoinen!

Innichenin kylä ja Haunoldin vuori.

Hochpustertalin matkailusivustolla mainostetaan: Innichen/Hochpustertal - immer eine Reise wert! Tällä kertaa mainos pitää paikkansa ainakin meidän mielestämme, sillä Pustertalin laakso ja itse Innichenin kylä ovat olleet todellakin matkan arvoisia. Reilut kolme viikkoa olemme täällä saaneet viettää hienoa aikaa, mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin. Lauantaiaamuna lähdemme junalla Meraniin, mutta voisimme kyllä joskus palata tänne Pustertaliin ihan mielellämme. Varmasti hienoja patikkareittejä jäi vielä käymättä vaikka useita upeita ehdittiin taivaltaakin.

Appartments Paul Lercher

Asunnossamme oli 2 huonetta, pieni keittiö ja parveke.
Hyvä asunto ja upeat parvekemaisemat.


Innichen ja Pustertal Toblachin suuntaan.
Kuvan keskellä oleva vuori on Sarlkofel ja se sijaitsee Toblachin kohdalla.


HURJAT TULEE!
Huomaa upeat lieskamaalaukset keulassa ja kyljissä.


Lukuisia hymyjä huulillemme ovat nostattaneet kylän papat, jotka liikkuvat tuollaisilla kolmipyöräisillä pikkukotteroillaan "vauhdikkaasti". Kutsuimme heitä nimellä HURJAT! Kuski mahtuu hädin tuskin änkeytymään ohjaamoon, mutta ei se menoa haittaa. Ja tietenkin kunnon kulkupelissä lava tulee olla tavaran kuljetusta varten! Kuvassa meno oli äitynyt ihan niin riehakkaaksi, että kaveri oli otettu kyytiin lavalle. Vauhdin hurmasta huolimatta vaari heilautti komeasti kättään kohdallamme ja kajautti "Grüss Gott!" Siihen on hyvä päättää bloggaukset Pustertalin osalta kesällä 2011! Palataan asiaan pian Meranista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luettu on! Adjektiivit on jo käytetty edellisissä kommenteissa, kuten ilmoitin!!

Jaaskarit kirjoitti...

Tänään oltiin lenkkarikävelyllä täällä Meranissa ja tuumailtiin, että jotenkin alkaa silmä tottua näihin hulppeisiin maisemiin näin neljän viikon olemisen jälkeen. Yritetään saada blogia aikaiseksi myöhemmin tänään niin voit vertailla näyttääkö ne nämä maisemat yhtä mukavilta!