10.6.2011

Kuinka siinä kävikään?

Innerfeldtal oli sitten lopulta tämän päivän patikoinnin kohde

Ensimmäisenä lomapäivänä suunnitelmat olivat vielä aamupalallakin ihan auki. Epävakaan sään vuoksi ei kiirehditty mihinkään ja aamupuuron aikana pohdittiin lähteäkö patikkareissulle vai chillailla kylällä ja käydä myöhemmin juoksulenkillä. Puuron vaihduttua kahviin päätimme lähteä "ihan vähän patikoimaan" ihan vaan pienen harjoituksen vuoksi. Ei aikuisen ihmisen pitäisi itseään enää huijata. Melkein täysi patikkapäivähän siitä tuli. Kuusi tuntia oltiin reissussa, joista tosin yksi kului ruokaillessa Dreischusterhüttellä, kun ei edes kunnon eväitä ollut mukana. Mutta kuitenkin: hieno patikkapäivä ja reissu on avattu nyt sitten patikoinninkin puolesta!

Aurinko paistaa ja lämmittää.
Eka patikkareissun vuoksi änkesimme itsemme oikein yhteispotrettiin.


Murmeli täyttää vesipullon
Kotikylä Innichen alapuolella

Jylhät rinteet sateessa.
Yli kolmentonnin korkuiset Dreischusterin huiput verhoutuivat pilviin
.



Vaatteet tekevät paitsi popparin niin myös vaeltajan.
Esittelyssä goretex-mallisto 2011.
Pääsisikö tuolla asulla jo postimyyntikatalogiin?


Innerfeldtalin perukalla häämöttää Morgenkopf eli aamupää



Tällä Dreischusterhüttellä nautimme lounasta.
Salaattia, paistettuja perunoita, siivutettua Tirolin kinkkua eli Speckiä,
juustoa ja kananmunaa.
Kyllä nämä täällä tietää mikä patikoitsijalle maistuu.



Kotikylään saavuttaessa tuli heti vastaan nätti talo




Melkein kotipihassa.

Se oli sellainen reissu ja totesimme, että viime vuoden eka patikkareissu Val Gardenassa oli juuri samanlainen. Päivän aikana saatiin auringonpaistetta, pilvipoutaa ja vähän sadettakin. Maisemat oli kuitenkin upeita ja pilvet pitivät huolen siitä, että paljon katseltavaa jäi vielä tulevillekin viikoille. Patikka venyi ajateltua pidemmäksi, mutta fiilis oli hieno. Täytyypä sanoa, että välillä olisin voinut vaikka jodlata, jos olisin osannut. Toisaalta täällä vuorilla olisi tilaa ja aikaa harjoitella. Ei varmaan nähty päivän aikana vuorilla juuri kymmentä ihmistä enempää. Reitti oli niin vaihteleva, että ei jaksa laskea nousu- ja laskumetrejä, mutta varmaan kilometrin paikkeilla liikuttiin ylös ja taas alas. Huomenna pysytellään kylässä lenkkarit jalassa ja katsellaan varmaan ihan mahdottoman vilkasta lauantaipäivää idyllisessä Innichenissä.



Lopuksi ihailtiin kävelymaisemaamme kotiparvekkeelta.
Noiden vuorien juurella käytiin lounaalla.
Kolmas Schuster jää edessä olevan vuoren pimentoon.


5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tuttu tunne viime kesän alppireissulta tuo "ihan vähän patikoimaan". Neljä-viisi tuntia menee alpeilla hujauksessa kun kotimaassa ei tulisi mieleenkään kävellä niin kauan.

Hienoilta näyttää maisemat ja alppikuume senkun nousee näitä juttuja lukiessa.

Nautinnollista reissua!

Jaaskarit kirjoitti...

Oli tosiaan päässyt unohtumaan, että ei tuolla vuorilla "käväistä". Nyt taas muistetaan! Patikkavaihtoehtoja täällä tuntuu olevan runsaasti, joten vaikuttaa ihan lupaavalta. Kiitos vaan, yritetään nauttia täällä olemisesta!

Anonyymi kirjoitti...

Moi matkaajat
Täällä on helle,mutta ei hallitusta. Hienoilta näyttävät Dolomiitit,vaikka onkin sateista. Meidän matkamme on vasta elokuussa.
Toivottavasti silloin Eurooppa kylpee auringonpaisteessa. Hyviä vaelluksia ja varokaa nilkkoja ja
myös muita ruumiinosoa.
terveisin hilu ja eki

Jaaskarit kirjoitti...

Terve! Kyllä te tosiaan ilmoissa tällä hetkellä voitatte vaikka ei täälläkään ihan huonoa ole. Tänään palautellaan eilisestä eikä mennä vuorelle, mutta huomenna olisi taas tarkoitus patikoida. Kyllä se elokuu sieltä pian tulee. Liiankin pian näin meidän kannalta!

Aria kirjoitti...

Hola!
Mä vaellan ton ajan ihan heittäen kaupungilla:D:D:DTodistetusti.