27.6.2012

Sitä sun tätä kotikylän tienoilla

 Tässä talossa asumme. Keskikerros on suurelta osin käytössämme. 
Parvekkeemme jatkuu vielä nurkan taakse.

Vielä toisesta kulmasta

Parvekkeelta

Kotikylän marketillamme on komeat kehykset.

Eilisen bussi- ja juna-ajelun jälkeen tuntui tänään hyvältä idealta suunnistaa retkelle omasta kylästä. Suunnitelmana oli ajaa sähköpyörillä paikallisen laskettelumäen puoliväliin ja jatkaa siitä patikoiden vuoren huipulle. Aina ei kaikki kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan täälläkään. Nyt on testattu, että edes sähköpyörillä ei pysty ajamaan erittäin jyrkkää aika pitkäruohoista ja märkää laskettelumäkeä ylöspäin. Ei kuitenkaan kukaan voi väittää, että ei olisi yritetty. Loppupäivä otettiin rauhallisemmin ja iltapäivällä kävimme patikoimassa Wolligerhüttellä kahvien merkeissä.

Wolligerhütte on tunnin kävelyn päässä 
Huomenna kävelemme Arthur von Schmid-Hausille, yövymme siellä ja  perjantaiaamuna nousemme sään niin salliessa Säuleck-vuorelle. Kyseessä on ensimmäinen yöpymisemme alppimajalla eli hüttellä. Kävelyä tulee myös parin päivän ajalle suhteellisen reippaasti, joten sikäli tämän päivän suunnitelman kariutuminen ei ollut suuren suuri vahinko. Parin päivän reissu vaatii tavallista huolellisemman pakkaamisen, joten nyt sitä miettimään  Palataan asiaan perjantaina.

Näkymiä hütten terassilta

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvää yötä retkellä, nauttikaa. Palataan asihin perjantaina! Ehtikää perille ennen matsin alkua (vai onkohan tänään matsia?)
-Leena-

Jaaskarit kirjoitti...

Ei ole tänään matsia ja jokin aika sitten kotiuduttiin. Hieno reissu ja blogi saa toivottavasti lisää upeita kuvia.