19.2.2011

Rillit huurussa


Aamupalapöydästä voi katsella Andamaanienmerelle.
Se on tuo vesistö uima-altaiden takana.


Aamupalalta ei tarvi poistua nälkäisenä

Tänään on otettu rennommin liikunnan kannalta, sillä Personal Trainer myönsi välipäivän pitkistä rantakävelyistä ja kuntoilusta. Tosin sillä ehdolla, että käydään museossa vaikkakin surullisessa sellaisessa, koska aamulla suuntasimme Khao Lakin Tsunami-museoon. Tämä alue tuhoutui täysin tsunamissa vuonna 2004 ja kuvat ja videot katastrofin jälkeen on karua katseltavaa.

Poliisivene 813 on jätetty tsunamin muistomerkiksi museon lähettyville.
Vesi kuljetti tuon suuren laivan mantereelle 2 kilometrin päähän meren rannasta.



Valokuva hotellimme kohdalta tsunamin jälkeen
Päivemmällä vätkyteltiin sitten ihan vaan rantakävelylle tavoitteena löytää mukava paikka auringonottoon ja ruokailuun. Löytyihän niitä vaikka kuinka ja yhteen sitten hinasimme itsemme muutamaksi tunniksi nauttimaan aivan upeasta ja kuumasta päivästä.


Tuon nyt ymmärtää tyhmempikin.


Lekotellessa napattu foto. Turku kuulemma -24.
Khao Lak 60 astetta lämpimämpää.
Mutta on se vaan lottovoitto syntyä Suomeen.


Kaverimme Iso M on opettanut kuvaamaan reissussa syödyt ruoka-annokset.
Tällä kertaa filmiä paloi Spicy Seafood-salaattiin. Oli muuten perhanan hyvää.

Lomalaisella on lomalaisen murheet. Ilmastoidusta huoneesta ulos tropiikin kuumuuteen ja kosteuteen astuttaessa rillit vetää ihan täysin huuruun moneksi minuutiksi. Onneksi katse on sitten kirkastunut päivän mittaan ainakin tähän saakka.


Siitä sitten vaan paljasta jalkaa toisen eteen ja takaisin kohti hotellia ja arkisia murheita.
Minnehän kiiruhtaisi illalla syömään? Ja menisikö illalla baariin katsomaan Bundesliigan matsia Dortmund-St.Pauli?



5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! En loytanyt teidan kommenttia, enka kylla omaanikaan jonka laitoin! Ootta te kovia turkulaisia tuon kuntoilun suhteen.... Mulle riitti, kun kaveltiin tanaan hotellilta Inglesiin (tassa kuumuudessa ja taksilla takaisin) ja akkia altaalle maata!
ystavat lahti tanaan. Luen kotona tarkemmin teidan jutut, tama nim. maksaa ja loppuu aina yllattaen. Kaikkea hyvaa teille. Kylla taallakin on saanut jo ihonsa, jos ei rakoille, niin varikkaaksi kuitenkin. Vahan palanut olo!
Kiva kuulla teista, ystavat hyvat. Take care!!
-leena ja paapee, joka jai viela lepaamaan

Anonyymi kirjoitti...

Laitoin lisaa rahaa (!!) ja loysinhan ma kommenttini ja teidan vastauksen. Nyt lopetan, ennenkuin tama kone lopettaa!!!! -leena-

Jaaskarit kirjoitti...

No hyvä, että löytyi. Kyllä me on yritetty kommentteihin vastailla. Täällä on jo uusi aamu ja yllätys yllätys taas aurinkoinen ja kuuma sellainen! Hauskaa loman jatkoa sinnekin ja ollaan iloisia kun ei tarvi hytistä Suomen pakkasissa!

Anonyymi kirjoitti...

No, mita, ei tanaan blogia, mita siella laiskotellaan!
tultiin syomasta ja nyt koppaan maata!

Jaaskarit kirjoitti...

Tuli pidettyä välipäivä ja valokuvaaja on pitänyt vähän lomaa niin ei ole ollut oikein materiaalia julkaistavaksi. Kuka sitä nyt jaksaa valokuvia hiekkarannoista katsella, kun kotona on niin hienot kelit? Mutta kyllä tämä tästä jatkuu, eipä hätää!