27.2.2011

Kuumat markkinat


Nousuvesi tyrskyää kallioihin, jotka laskuveden aikana ovat täysin näkyvissä
ja veden ollessa korkeimmillaan näkyy vain pieni kallion huippu


Lauantaina oli tavalliseen tapaan ohjelmassamme aamuinen kuntosalirupeama, rantakävelyä ja lekottelua. Eli siis peruskaavaa noudatetaan.


Lounaaksi mm. herkullisia kevätkääryleitä


Mustat pilvet ohittivat meidät ja näkyvät satavan vasta meren päällä

Oman mausteensa päivään antoi kolme kertaa viikossa järjestettävät Bang Niangin markkinat. Sinne on matkaa kolmisen kilometriä ja ajattelimme säilyvämme freesinä ja vähähikisinä kun kävelyn sijasta hyppäsimme lavataksiin.

Monenlaista markkinaväkeä

Toive oli turha. Markkina-aika on myöhään iltapäivällä kolmisen tuntia ennen auringonlaskua ja saapuessamme torille aurinko paistoi ihan täyttä päätä kentälle. Helpotusta eivät antaneet kojujen katoksetkaan, sillä niissäkin ilma seisoi. Turha kuvitella, että enää olisimme olleet raikkaita ja että vaatteiden sovittaminen olisi ollut mukavaa.


Täällä oli KUUMA!
K ainakin vuodatti tuskan hikeä, mutta kesti urhoollisesti ja sai jopa tingatuksi pari urheilupaitaakin itselleen. Maistelimme halpoja ruoka-annoksia ja tätä kirjoittaessani reilu puoli vuorokautta myöhemmin vatsat ovat edelleen kunnossa.


Ja varsinkin pikkunälkään riitti valittavaa. Mitäkähän nämäkin lienevät.
Vain banaaninlehti on tunnistettavissa



Tästä keitettyä maissia ja ööh... jotain muuta tiskiltä


Nämä ovat ainakin ennen olleet mereneläviä
ja saaneet sittemmin friteerauksen päälleen.

Alle 50 sentillä pääsee rapujen syöjäksi.
Takana oleva herra on nauttinut ehkä pari annosta liikaa.



Jotain helpotusta janoonkin löytyi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luettu on taas! Just tuon takia mä en lähde sinne, kun en syö kaikenmaailman sittisontiaisia! (happamia, sanoi jne.) Kuvat taas upeita.....
Nauttikaa nyt vain siitä helteestä, kyllä sitä sitten taas kaipaa täällä. Nyt lenkille, paapee lähti jo hiihtämään, ja sitten tietty MM-hiihtoa. Sitä luultavasti ei siellä pääkanavilla näytetä? T. Ruukintien hurjat

Jaaskarit kirjoitti...

Rauhassa vaan siellä Ruukintiellä! Ei mekään kaikkea suuhumme työnnetä mitä reissussa löydetään. Konservatiivista porukkaa kuten hyvin tiedät! Hiihdoista ei mitään hajua, mutta K nukkui viime yön levottomasti, kun kuulemma jännitti Bundesliigan matsin München-Dortmund lopputulosta. Dortmund taisi voittaa, koska tuo on ollut niin hyvällä tuulella tänään. Tänäänkin on ollut upea päivä ja ollaan kävelty jalkapohjamme kipeiksi tuolla rantahiekalla. Pian lähdetään rantabaariin drinksulle ja katselemaan auringonlaskua. Kengät jalassa.

Unknown kirjoitti...

Heiii! Tulin tänne lähinnä fiilisteleen Thaimaan matkaa, mutta nämä reissaajat ovat näemmä taas karanneet kotoaan! On oikeasti upea seurata matkojanne; on ilo olla lukijakunnassanne! Munarikasta pääsiäisen jatkoa! (Jane, ei sitä tiiä, vaikka kotoa löytyis isompi muna kuin reissusta!) Eli terkut Merjalata ja Jukalta!

Jaaskarit kirjoitti...

Tervetuloa lukijaksi Merja ja Jukka Valkeakoskelta! Kiva kuulla teistä. Pysykäähän linjoilla, kun kesän matkajutut alkavat!
t. J ja K