21.2.2011

Meidän munamies


Aamiaskokkimme, Dome, munakkaan paistaja = paikallinen munamiehemme.
Huomaa pikantti huulipuna. (Tämä tiedoksi pumadamiehelle!)
Loma on jatkunut täällä aivan mainioissa merkeissä. Khao Lak tuntuu aina vaan mukavammalta paikalta mitä pidemmälle loma etenee. Täällä on aivan mahtavan rauhallista. Ruoka on hyvää ja kevyttä ja kuntoiltukin on lähes päivittäin, joten liiallinen lomapöhö on pysynyt toivottavasti loitolla. So, alles gut!

Kuten Thaimaan matkaajat tietävät, ei hotelliaamiaisten suhteen täällä yleensä tarvitse pettyä. Repertuaaria on laidasta laitaan aina paistetuista nuudeleista jugurttiin ja väliin mahtuu ikuiset pekonit ja paahtoleivät. Tuoreet melonit, ananakset ja muut hedelmät saavat aamiaisen tuntumaan "kevyeltä", vaikka ihanuuksia tulee tankattua normaali arkiaamiaiseen verrattuna kolminkertaisesti.


Yleisnäkymää aamiasalueelta




Ihanat tuoreet vihannekset. Superhyvää!


Ja lopuksi pikku kakkunen
Tänne sattui muutama tuttavapariskunta osittain samaan aikaan ja keskiviikkona isännät lähtee kalareissulle! Pitkähäntävene kuljettajineen on vuokrattu ja ruokaa ja juomaakin löytyy kuulemma jossakin saaressa päivän aikana riippumatta mahdollisesta kalasaaliista. J. saa ansaitun vapaapäivän ja viettää laatuaikaa itsensä kanssa.



Tässä poukamassa asustaa ainakin kaksi pientä haita. Ne uiskentelevat rantavedessä ja turistit yrittävät ottaa niistä kuvia. Onkohan isi- ja äitihai jossain lähettyvillä?
Tänään muuten satoi iltapäivällä ja ukkosti ja salamatkin räiskyi, kun kävelimme rantaa pitkin hotlalle. Mutta täällä on sama kuin Itävallassa ja Saksassa. Sade ei jostakin syystä kastele lainkaan. Kuuma oli sateesta huolimatta.

Sitä kun pari viikkoa elää toisen kanssa 24/7 ihan iholla niin hyvätkään jutut ei ihan aina aiheuta ansaittuja "selkäkeikkanauruja". Tänään oltiin rannalla baarissa lounaalla ja samaan pöytään sattui suomalainen herrasmies tarinoimaan. Hän oli ollut joskus yksin pakettimatkalla ja joutunut jakamaan hotellihuoneen toisen tuntemattoman suomalaismiehen kanssa. Herrat oli olleet kirjautumassa sisään hotelliin, kun mies oli huomannut kämppäkaverin kirjoittavan kaavakkeeseen nimeä "Antti Virtanen" (nimi muutettu!). No tämähän kysyi, että miksi sinä kirjoitat lappua minulle ja toinen oli katsellut hölmistyneenä takaisin ja todennut olevansa Antti Virtanen. Siinäpä sitten 2 anttivirtasta jakoi huoneen keskenään. Loman lopussa huoneen lasku kuulemma oli nimellä Mr. and Mrs. Antti Virtanen, mutta tarina ei kerro kumpi oli kumpi. Lomalla ne siis naurattaa huonommatkin jutut.


Sade uhkaa, mutta ei haittaa. Hotelli häämöttää majakan toisella puolella.


Sadepilvet tekevät hienon valaistuksen.

Ei kommentteja: