18.2.2011

Ouh aurinkoinen...= O Sole Mio


Hotellialueemme laguunivirityksiä
Eilisen pienet auringon säälimättömät täsmäiskut olivat vastoin toiveitamme vielä aamulla jäljellä. Aika vaikea on käsittää, miten aurinko meidät noin salakavalasti saalisti, mutta kokemuksen ja varovaisuuden yhdistelmästä huolimatta hieman epäonnistuimme. Pienet punaiset viipaleet ihosta piti piilottaa kun taas suunnistimme rantakävelylle. Onko lomalaisen suurempi ongelma se että ihosta on 1% vähän auringon polttama vai se, että 99% on ihan olminvalkoista? Jostain palmunlehvien välistä tuo säälimätön mollukka vain porasi ihoon arvaamatta liikaa säteilyä. Vaikka kuinka luulimme olevamme varjossa. Varovaisena pitää näemmä olla, edelleen.
Laskuvesi paljastaa kauniit kalliot

Aamu alkoi jo ennen seitsemää, jolloin kävimme aamu-uinnilla. Altaan vesi oli kuin linnunmaitoa ja varmaan joku avantouinninystävä olisi saanut ikävän yllätyksen. Aamiaisen jälkeen suunnistimme taas kävelylle rantaa pitkin. Nyt vesi oli aika korkealla ja tultuamme n. 40 minuutin kävelyn jälkeen eilen mainitulle "förille" ei huvittanut kahlata joen poikki sillä virta oli kova ja todennäköisesti olisi mennyt uimiseksi.

Kävelimme hieman eilistä kääntöpaikkaamme edemmäksi ja siellä vastaan tuli vieläkin leveämpi joki tai laguunin suu. Käännyimme ja palasimme hotellille takaisin. Rantakävelyä tuli parisen tuntia. Aikaan tosin sisältyi pieni tinkaussessio rantakauppiaiden kanssa. J osti perinteiset rannekorut, jotka jokaisella thai-matkaajalla tulee olla.

Rantakaupustelijoita täällä on todella vähän. Meidän hotellimme rannalla ei ole näkynyt yhtään ja kävelyreitillämme pitkin rantaa on heitä ollut vain muutama. Muutenkin kylällä saa kävellä ihan rauhassa tyrkyttäjiltä. Samuilla ärsytti kättelemään tuppaavat räätälit ja kaiken maailman sisäänheittäjät. Täällä saa kulkea illalla ihan rauhassa.

Rantakävelyjen jälkeen otimme taas kunnon hiki-irroituksen hotlan salilla.


Suokävelyn tyylinäyte

Vatsalihaksia muistutellaan olemassaolosta


Parvekekaffet, torakkamyrkky ja scrabble


Paikallinen hyvinvoiva kerjäläinen

Ei kommentteja: