18.2.2016

Kapkaupunki kuvina

 
Kapkaupunki on oiva lomakohde
 

Lomaa on viikko takana ja olemme jo edenneet Kapkaupungista eteenpäin. Meillä on ollut tähän saakka upea matka ja toivottavasti se jatkuu samanlaisena.


Kapkaupunki itsessään ei rajattomasti nähtävyyksiä tarjoa, mutta onhan afrikkalaisen kaupungin tunnelman aistiminen jo elämys sinänsä. Kaupunki ei meille tuntunut sen enempää turvattomalta kuin mikään muukaan paikka, mutta muutaman townshipin olemme ohittaneet, jonne ei varmaan kannata ihan hirveästi lähteä lippalakki päässä lompakko takataskussa ja järkkäri kaulassa pyöriskelemään.

 Kaikki yllä olevat kuvat ovat Waterfrontista

Meille Kapkaupungin keskustaan riitti pari päivää ja pari päivää tuli törmäiltyä viereisillä vuorilla. Muuten olemme ajelleet ympäriinsä, pyörineet rannoilla ja nauttineet lomalaisten vapaudesta olla tekemättä mitään.
Bo Kaap on Kapkaupungin varmasti värikkäin osa

 Pöytävuori näkyy mukavasti kaupungin keskustasta

 Clifton 4

Tiistaina vietimme rantapäivän Cliftonin rannoilla ennen paria autoilupäivää. Cliftonin rannat 1, 2, 3 ja 4 sijaitsevat aivan Camps Bay vieressä. Luimme internetistä, että Cliftonin rannoilla sijaitsevat kiinteistöt ovat halutuimpia maailmassa. Helppo uskoa, sillä maisemat ovat kohtuullisen kauniit.

Netin mukaan esim. tuossa on maailman halutuimpia asuinpaikkoja
 
Camps Bay oli erittäin onnistunut
valinta lomamme Kapkaupungin osuudelle

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau, Bo Kaap olis makee paikka💙❤💛. Ei muissakaan mitään vikaa ole😉 Täällä sataa räntää, jos yhtään kiinnostaa😈!?! Kyllä te saatte nyt nauttia siellä, käyp katteeks😿

Jaaskarit kirjoitti...

Ollaan siirrytty jo Plettenbug Bayhin ja maisemat pysyvät yhä komeina. Ei toiminut se Watsuppipuhelu perhana sentään. Täällä on tänään aurinko paistanut sinitaivaalta ja ollaan vietetty rantapäivä kahden autopäivän jälkeen:)