12.2.2016

Ensi puraisu Etelä-Afrikkaa


Majapaikkamme The Bay Atlantic Guest House
Näin sitä vaan on heilahdettu eri puolelle palloa. Koskaan ei saisi kyllästyä siihen hienoon tunteeseen, kun saapuu perille matkakohteeseen! Matkan alussa tosin pelkokerroin nukkumisen suhteen nousi äärimmilleen koneessa Lontoo-Kapkaupunki välillä, kun bongasimme lähistöltä toistakymmentä pikkuvauvaa tutit suussa. No, koskaan emme ole noin hyvin nukkuneet lennolla eikä pienet ihmisentaimet häirinneet uniamme. Myös tuttiarmeija keskittyi nukkumiseen.

Taustalla vuori nimeltään Lions Head
12 Apostolia-nimiset vuoret Camps Bayn ympärillä


Majapaikkamme The Bay Atlantic Guest House sijaitsee Camps Bayssa, noin 8 km Kapkaupungin keskustasta. Pari eka päivää on mennyt uusia maisemia ihmetellessä ja tulomatkasta toipuessa vaikka aikaerosta emme kärsikään. Miltäs se sitten ensi puraisu Etelä-Afrikkaa sitten tuntuu? Hienolta. Upealta.

 Olemme viinialueen kehdossa. Ei sada lunta eikä räntää
 eikä pimeyskään ihan hirveesti häiritse.Olemme ottaneet ensimmäiset päivät aika rauhallisesti Camps Bayn rannoilla, vaikka tänään tosin kävelimme jo reippaan lenkin Kapkaupungin keskustaan. Matkaa kertyi helteisellä reitillä kymmenkunta kilometriä, mutta mukavissa maisemissa. Niistä myöhemmin lisää, mutta tämän postauksen valokuvat ovat melkein kaikki asuinkylämme Camps Bayn rannoilta ja kaduilta.

Rentoja revittelijöitä...

..ja takuuvarmoja tyylittelijöitä


Camps Bayn rannalla voi bongailla myös surffareitaTalvilomamme on siis pyörähtänyt käyntiin enemmän kuin mukavasti ja samalla rennolla otteella olisi tarkoitus jatkaa. Sen ei pitäisi olla kauhean vaikeaa näissä puitteissa.

Torstaina kävelimme Kapkaupungin keskustaan.
 Pöytävuori on nimensä veroinen.


4 kommenttia:

Elina / Vaihda vapaalle kirjoitti...

Voih miten ihania kuvia. Kyllä mun sydän vaan jatkaa sykkimistään Etelä-Afrikalle. Juuri tänään mietin, että mulla ei ole enää oikein mitään mielenkiintoa Aasiaa kohtaan, mutta Etelä-Afrikkaan voisin lähteä koska vaan kolmannen kerran. Ja varmaan lähdenkin. Ihanaa lomaa teille! Onneksi tänään starttaa omakin loma, niin ei tee niin pahaa katsella näitä kuvia. :D

Jaaskarit kirjoitti...

Ensi vaikutelmamme täältä on kyllä erittäin hyvä. Puitteet ovat lomailulle enemmän kuin kohdallaan vaikka toistaiseksi olemme ottanneet aika rauhassa ja hienoja päiviä on toivottavasti edessä useita. Tänään juuri oli puhetta, että miksi Etelä-Afrikka on kohtuullisen tuntematon matkakohde suomalaisille? Teillähän on oma hienoa reissu ilmeiesti jo ihan ovella. Oikein hyvää matkaa ja ihanaa lomaa myös teille!!

Anonyymi kirjoitti...

Ja mahtavasti taas alkoi! Eikä jatkokaan petä😁 Ootteko huomannu, että vesi pyörii lavuaaris eri suuntaa kuin meillä? ( no, tietty ootte) Hyvät jatkot, koska kipuatte Pöytävuorelle? Nautitte vielä enemmän, kun kerron, että tämä(kin) päivä on aivan peestä😈. Pikkusen hyvännäköinen asumistila teillä.

Jaaskarit kirjoitti...

Toivottavasti jatkokaan ei petä! Ainakin olemme nyt "suorittaneet" enemmän kuin Camps Bayn rantapäivien jälkeen. Ei tiedetä mihin suuntaan vesi täällä pyörii, mutta pitää tarkastaa tuossa kun kerkiää :)Hyvä majapaikka, nettiyhteys on aika kökkö, mutta muuten laadukas mesta!