27.7.2014

Auf Wiedersehen Zillertal!

 Näkemiin kaunis Mayrhofen!

Lauantaille oli luvattu sadetta, mutta aamulla ei satanut vaan oli pilvipoutaa. Viimeisen Zillertal-päivämme ja sateen uhkan vuoksi olimme olleet hiukan odottavalla kannalla emmekä olleet suunnitelleet päivälle patikkareissua. Sateeton aamu sai meidät kuitenkin liikkeelle ja päätimme kiivetä Mayrhofenin kotivuorelle Ahornille.

 Aamupalalle Alpenroselle

Perjantaina Mayrhofenissa oli suosittu Strassenfest eli katujuhlat.
 Morsian oli hukannut sulhasensa ja etsi häntä kuvan kanssa.

Ei ollut varmaan helppo homma, sillä väkeä oli kadun täydeltä.

Poliisien ruokahuolto pelasi tällä tavalla katugrillistä

Olimme hiukan myöhään liikkeellä tavalliseen aikatauluumme nähden ja päätimme ottaa reissun täysin kuntoilusuorituksena, joten menimme niin kovaa kuin pääsimme. Vajaa kolme tuntia lähdön jälkeen seisoimme Ahornbahnin hississä matkalla takaisin kylään ja nousun aikana söimme vielä aamupalan Alpenrose-nimisellä kauniilla almilla. Kyllä, nyt käytimme ensimmäisen kerran kesän aikana hissiä, koska oli vähän kiire pakkaushommiin ja Ahornilta Mayrhofeniin lasku olisi tapahtunut ääreistylsää mutkittelevaa maantietä pitkin. 100m vasemmalle, 100m oikealle ja vain 10m alaspäin. Ei kestä jalat eikä etenkään K:n hermot. Nousua tuli 1400m ja tällä kertaa jätimme Edelhütten väliin pakkauspaineiden ja uhkaavan sateen vuoksi.

 Näitä maisemia jäämme taas kaipaamaan

Ja näitä


 Mayrhofenin keskustaa

 Tänä vuonna Mayrhofenissa vieraili myös
 ihania ystäviämme. Oli mukavaa!

Sunnuntaiaamuna junailimme itsemme Innsbruckiin ja tiistaina palaamme kotiin. Reilu kuukausi on taas vierähtänut ihmeellisen nopeasti. Paljon hienoja patikkareissuja on takana ja olemme saaneet nähdä huikeita maisemia jälleen kerran ihanilla Alpeilla! Kuukauden aikana on taas vain vahvistunut tunne, että tämä on meille juuri sopiva tapaa viettää kesälomaamme, joten jossakin täällä pyörimme varmaan vuoden päästäkin, jos ei yllätyksiä tapahdu!

 Mayrhofenin maauimalan kattoterassi

Vanhat koiratkin oppivat uusia temppuja. Debytanttimme opetti
 meidät maauimalan käyttöön patikkareissujen päätteeksi!

Pustertal ja Zillertal olivat meille tuttuja kohteita, mutta viikkojen aikana emme tainneet tehdä yhtään täysin samaa reissua kuin aiemmin vaikka emme laakson laiskimpia laahustajia ehkä olekaan. Valinnanvaraa näissä laaksoissa siis riittää patikkareiteissä. Zillertalille kunniamaininta huikeasta livemusiikkitarjonnasta! Vastaavaan emme ole törmänneet missään.

 Sunnuntaina Innsbruckissa. K unohti lippiksen hotellille ja
 aurinko paistoi armottoman kuumasti.

Se on sitten tällä kertaa taas tässä. Mukavaa, jos olet jaksanut lukea blogiamme ja ehkä olet nähnyt jonkun kauniin kuvan Alpeilta? Seuraavan kerran työläisten arki katkeaa syyskuussa, kun pääsemme pitkästä aikaa toiseen lempimaahamme eli Saksaan ja Moselin viinilaaksoon!

 Näihin kuviin ja tunnelmiin...

 Ei sitte muuta ko moro!


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyyh, kaikki päättyy aikanaan, teidän blogitkin! Ihana viimeinen blogi. Ja todistit sitten, että entinen kukkaloisto on, vaikka yritimme puhua muuta (!!) ja kivat kuvat "kotioveltamme" katujuhlista. Panit sitten kuvan nudeterassiltakin :d :p ?!?.
Upeeta, upeeta on Zillertal, kyllä on ensi kesänäkin päästävä. Ja Laura lukee blogit, jos lukee tämän, niin terkkuja seinäjokisilta, oli mukava tavata!
Jos Skype toimii Innsbruckista, niin yritä pirauttaa!

Elina / Narulelu maailmalla kirjoitti...

No ihan muutama upea kuva Alpeilta on nyt tullut nähtyä :D Ja bloginne aiheutti kovan kuumeen päästä itsekin noihin maisemiin. Hauskaa työrupeamaa, jos niin voi sanoa!

Jaaskarit kirjoitti...

Kyllä niitä kukkia löytyi sittenkin. Ei se muuten ole nudeterassi ja muutenkin yritimme valita kuvan, jossa ei näkyisi ketään :)Terkkuja Palelle!

Jaaskarit kirjoitti...

Hei Elina ja kiva jos sinullekin on syntynyt ajatus vierailla näissä maisemissa. Kiitos, kyllä noin voi toivottaa, sillä matkakassa käy muutoin vähän hengettömäksi pitkän päälle :)