17.2.2015

Auringonnousu Diamond Headilla


 Kello on aamulla 05.30. Hulluja nuo suomalaiset.

Maanantaina hyödynsimme aikaeron ja lähdimme katsomaan auringonnousua Diamond Headille. Herätys oli klo 05.00 ja 05.20 lähdimme kävellen kohti Diamond Headia. Pohdimme myös taksia tai bussia, mutta ne olisivat olleet todellista tuhlausta, sillä puistoalueen portille on matkaa hotelliltamme vain 4,2 km. Puisto aukeaa klo 06.00 ja sisäänpääsy maksaa 1 dollarin/hlö.

Taskulamppu oli tarpeen ja olimme osanneet varautua


Huipulle päästyämme Honolulu oli vielä yön valoissa

 Aamu valkeni hiljalleen

 Otimme homman kuntoilun kannalta ja olimme Diamond Headin huipulla tunti ja kuusi minuuttia lähdöstä. Huipulle tuli matkaa hotelliltamme 5,6 km. Kraatterin huipulle noustessamme etenemistämme yrittivät hidastaa kapealla polulla tietysti parijonossa madelleet ja sandaalein, lierihatuin ja selfiekepein varustautuneet sadat japanilaiset.

Maanantaiaamun aloituksemme oli elämys ja palasimme tietysti takaisinkin Waikikille kävellen. Waikikin rannassa piiskasimme itsemme vielä lihaskuntotreeniin nimeltään korttipakka, jonka K on bongannut Elixiasta. Se on oikein sopiva lomalaisen jumppa, joka ei vaadi kuin oman kropan ja korttipakan. Lievästi tyytyväisiä voitiin olla,  että aamulla puoli yhdeksään mennessä olimme käyneet vajaan 12 km pituisen kevytpatikan ja vetäneet reilun puolen tunnin lihaskuntotreenin. Näin täällä Hawaiin lomalla!

Ruutu on etunojapunnerrus. Olisimme halunneet 16 kg kahvakuulat mukaamme,
 mutta American Airlinesilta ei löytynyt yhteistyöhalua.

Ristillä kiusataan vatsalihaksia. Ässä on 14 ja kyykkyjä, punnerruksia,
 yleisliike burpeeta ja vatsalihaksia tulee 104 toistoa kutakin.

 Reilun puolen tunnin korttipakka pisti lomalaisen punottamaan.
  Vaan harvoinpa olemme treenanneet yhtä hienoissa puitteissa!

Kotimatkalla jäähdyttelimme Kalakaua Avenuella

Ihan räväkkä maanantai Hawaiilla!

4 kommenttia:

Laura R kirjoitti...

Ottepa reippaina siellä! Upeat treenimaisemat teillä kyllä. Ja hei ihan loistava idea tuo korttipakkatreeni, pitääpä ottaa käyttöön! :)

Anonyymi kirjoitti...

Huikeeta teidän aamutreeni! Pitkäkö oli päivätreeni? Varokaa ylikuntoa, kun on tuo korttipakkakin mukana. Mä tykkään kyllä pelata korteilla Kingiä, vaikka parempi olis mullekin treenit. Nauttikaa! -L-

Jaaskarit kirjoitti...

Hei Laura, täällä on ainakin vielä eka aamuina helppo olla reippaana, kun uni loppuu jo aamuyöllä:)Tuo korttipakka on lomalaiselle sopiva jumppa, ei tarvitse muuta kuin itse pakan ja vähän itsensä kiusaamista...Voi taas jatkaa lomailua hyvällä omalla tunnolla!

Jaaskarit kirjoitti...

Päivällä käveltiin Ala Moana beachille ja takaisin. Tuli sitä sinnekin matkaa, mutta mikäs tuolla on kävellessä? Kyllä täällä sen verran nautiskellaan, että ei tule ylikunnon vaaraa;)