6.2.2015

Aika lunastaa lupaus

Duke Kahanamokulle K lupasi, että palaamme talvella 2015

 Havaijin kahdeksan pääsaarta sijaitsevat Tyynen Valtameren keskellä.
Lennämme ensin Oahulle, josta lennämme Kaua'ille.

 Lähes vuosi on vierähtänyt edellisestä Hawaiin matkastamme ja on tullut aika lunastaa K:n lupaus, jonka hän lähtöhaikeuksissaan antoi surffarilegenda Duke Kahanamokulle Waikikin rannalla. K lupasi legendalle, että todennäköisesti palaamme talvella 2015 ja nyt lähtö koputtelee ovella noin viikon päästä. Upea juttu, mutta onko edellisestä reissusta todellakin nyt jo vuosi? Onko kukaan oikeasti tarkastanut, että vuodessa on yhä yhtä paljon kuukausia, viikkoja ja päiviä kuin ennen?


 Waikiki Beachilla voi löhöillä tai opiskella surffauksen alkeita

Lennämme Lontoon ja Los Angelesin kautta ja kokonaismatka-aika on noin 26 tuntia. Siihen sisältyy tervetulleet välilaskut Lontoossa (3 tuntia) ja Losissa (4 tuntia). Helsingin aamulähdön jälkeen saattaisimme ehtiä saman vuorokauden aikana iltapalalle ja virvokkeelle Waikikin rantabaareihin yli 26 tunnin matkustuksen jälkeen. 12 tunnin aikaero tietää taas aamuöisiä heräämisiä ja aikaisia yöunia ainakin ensimmäisinä päivinä.

Näkymää Waikikille Diamond Headin rinteeltä.

 Hei tuota, missähän on Lidl..?
Tarjoustuotteiden hyödyntämisessä täytyy ehkä pitää paussia.

Tasoittelemme aikaeroa Honolulussa neljä täyttä päivää ja sitten lennämme viikoksi pohjoisimmalle ja vanhimmalle Hawaiin saarista eli Kauaille. Kauai on meille uusi kohde ja se on matkaoppaiden mukaan vähiten kaupallinen ja luonnoltaan kaunein Hawaiin neljästä pääsaaresta, joita ovat Oahu, Maui, Kauai ja Big Hawaii. Viimeiseksi viikoksi palaamme Oahulle, joten matkamme pituus on kolme viikkoa, joista kaksi vuorokautta menee matkoihin.

 Kauain saari. Hotellimme sijaitsee Kapaan alueella, jossa olemme ymmärtäneet
 olevan paikallisia ravintoloita ja muita palveluita eikä pelkästään hotellialuetta.
 Na Pali Coast ja Waimea Canyon ovat nähtävyyksistä pääkohteemme Kauailla.


 Reilun viikon päästä pitäisi pyöriä siellä täällä Honolulussa

Meillä on kovasti suunnitelmia ja ajatuksia kohteista ja tekemisistä ja aika näyttää mikä toteutuu ja mikä ei. Blogi päivittyy Jaaskareiden vireystilan ja nettiyhteyksien toimivuuden tahtiin. Viime talven matkan isoimpia ylläreitä oli hotellien huonot nettiyhteydet suuressa ja mahtavassa Amerikassa! Käväisepä kuitenkin aina välillä kurkkaamassa blogissamme!

 Se kuuluisa auringonlaskun "Green Flash" yritetään nyt bongata
Waikikin Circle hotellin parvekkeelta.

6 kommenttia:

Elina / Vaihda vapaalle kirjoitti...

Kuulostaa niiiin hyvältä reissulta! Hawaii houkuttelisi todella paljon ja tulen seuraamaan innolla teidän kertomuksia sieltä. Oli ne sitten matkalta tai sen jälkeen :)

Jaaskarit kirjoitti...

Moi Elina, kyllä tässä matkakuume on jo noussut ja jopa vähän perhosia alkaa olla vatsan pohjassa enemmän kuin yleensä. Omatkin odotukset on aika korkealla ja nyt vaan kovasti toivotaan, että itse matkustaminen sujuisi ongelmitta ja kelit suosisi edes kohtuullisesti!

Jenni kirjoitti...

Jee! Odotan innolla etenkin juttua Kauaista. Me nimittäin kanssa hurahdettiin Havaijiin ja ollaan mietitty, että pitää selkeästi palata tuonne jossain vaiheessa aika pian. :) Kauai on pyörinyt mahdollisena matkakohteena.

Jaaskarit kirjoitti...

Hei Jenni! Kyllä täällä innokkaana odotetaan lähtöä! Kauaille(kin) on sen verran suunnitelmia, että 7 vrk voi jäädä lyhyeksi ajaksi. Toivomme etenkin, että säät suosisi ja ainakin niiden puolesta voisi toteuttaa patikointisuunnitelmia!

Anonyymi kirjoitti...

Luettu taas kerran kateellisena. Kiva, KIVA lukea taas teidän blogeja, odotan jo kovasti. Kun palaatte, olemme Dubaissa, as you know, mutta blogia on turha odottaa....
Luonnekast reissuu! -L-

Jaaskarit kirjoitti...

Ei kannata vielä kadehtia, kun pakkaamistouhut on kesken ja kotona ollaan. Vaan toivottavasti sunnuntaiaamuna Suomen aikaa olemme saapuneet Honoluluun! Yritämme saada jotain blogiin, jos vaan yhteydet pelittää..