19.2.2015

Kohti Kauaita

 Oahulla on erinomaiset mahdollisuudet saada
 lomakuvan kaunisteeksi lierihattuinen japanilainen

 Neljä täyttä päivää Honolulussa on takana ja on aika siirtyä eteenpäin lomallamme. Huomenna aamulla lennämme Kauain saarelle Lihuen kaupunkiin Hawaiian Airlinesilla. Lento kestää n. 20min, joten selviämme hiukan vähemmällä kuin tänne tullessamme. Lentokentältä otamme vuokra-auton ja edessä on kokonainen viikko kehutulla Garden Islandilla. Rennot rantapäivät Waikikilla ja Ala Moana beachilla ovat sujuneet enemmän kuin hyvin, mutta on myös mukava lähteä katsomaan onko Kauai maineensa veroinen?

 Tätä kaikkea on Ala Moana Beach
ja Magic Island sen kupeessa.
 
Viikonlopun jälkeen täällä on rauhoittunut väkimäärän suhteen. Ilmeisesti ystävänpäiväviikonloppu oli joku juttu täällä ja porukkaa oli joka paikassa ihan simona. Nyt mahtuu paremmin vaikka ei meidän ihan kahdestaan keskenämme ole tarvinnut täällä vieläkään pyöriä. Lisäksi tapasimme Japanissa majailevat tuttavamme Tomin ja Pilvin, joten ohjelmaa on riittänyt. No, joka tapauksessa olemme entistä vakuuttuneempia, että Honolulu on rennon makee mesta ja täällä on vaikea ihan hirveästi ahdistua arkisista huolista.

 Täällä on ollut aivan huikeat ilmat.
 "Rupee hiljaksiin läski tummuun"

Lomamme siirtyy nyt myös hiukan "suorittavampaan" suuntaan aikaeron tasaamispäivien jälkeen. Kauailla ovat oikeastaan reissumme pääkohteeet Na Pali Coast ja Waimea Canyon. Käsittääksemme kummassakin saa kevyesti reisipeppujumppaa eikä niitä pysty ainakaan tyydyttävästi tsekkaamaan ihan vaan vuokra-auton etupenkillä istumalla.

 K lempipuuhassaan. Tilauksessa garlic shrimps
.


 Jotta ei totuus unohtuisi:
Hang Loose guys!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luettu! Kaiken ihanan himotuimmaksi huomasin Karin garlic shrimps! Hyvää siirtoa jälleen uusiin kuvioihin. Skypeillään! -L-

Jaaskarit kirjoitti...

Oli muuten hyvät garlic shrimps eikä puitteissakaan ollut valittamista!