17.12.2012

Missä on Barbados?

Barbados on itäisin Karibianmeren saarista.
Matkaa sinne on reilut 8100km ja lento kestää kellonkierroksen.
 
Barbados on itäisin Karibian saarista ja asukkaita siellä on vajaat 300 000.  Se on pieni, avocadon muotoinen saari, jonka levein kohta on vain 23 km ja pisimmillään saarella on mittaa 34 km.

Jossakin vaiheessa mennyttä vuotta tuli mieleen, että olisi mukava päästä jouluksi ja uudeksi vuodeksi valoon ja lämpöön. Siitähän se prosessi yleensä lähtee. Seuraavaksi matkatarjontaa ja vaihtoehtoja tutkiskellessamme törmäsimme Finnmatkojen esitteeseen ja kohteeseen nimeltä Barbados. Perusteellisempi tutustuminen asiaan johti siihen, että pian olimme tilanneet peruspakettimatkan Karibialle.


Suora lento Helsingistä Barbadokselle ilman välilaskuja oli suuri plussa emmekä muutenkaan löytäneet mistään edullisempaa tapaa päästä ko. kohteeseen omatoimisesti.  Positiivinen yllätys oli, että matkojen hinnat eivät juurikaan poikenneet saman ajankohdan matkoista muihin kaukokohteisiin. Barbadoksella on tietty  luksusta tarjolla paksummille lompakoille, mutta me taviksetkin pääsemme mielestämme ihan asiallisesti katsastamaan miltä Karibia näyttää jouluna. Tällä kertaa on ollut mukava odotella lomaa ilman ylimääräisiä jännitysmomentteja. Nimittäin itse järjestettyjen lento- ja muiden yhteyksien varmistelua ja huolehtimista. Seikkaillaan sitten perillä tällä kertaa.




Toiveissamme ei ole oikeastaan muuta kuin enemmän lämpöä ja valoa ja vähemmän lunta kuin täällä kotona. Se ei varmaan ole vielä kovin paljoa pyydetty. Tyydymme niin vähään. Jos vielä D-vitamiinia saisi parin viikon ajan muualtakin kuin purkista niin siinä olisi jo joululahjaakin. Hotellimme Pirate's Inn mainostaa kovasti toimivaa nettiyhteyttään, joten varmaan jossakin vaiheessa blogimme saanee uusia päivityksiä Karibian auringon alta valokuvineen. Ei kun rinkat selkään ja menoksi taas!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kävimme vakoilemassa teidän hotellia sekä paikallisen lämpötilan viis astetta vähemmin kun meidän kohteessa mutta kummassakaan ei ole lunta.
Kiva kun on matkakertomuksen lukemista kun kotiudumme tammikuussa (12pv)
Hyvää matkaa:t Lahja ja Arto

Jaaskarit kirjoitti...

Muisteltiin muuten juuri äsken, että tapasimme teidät jouluna kolme vuotta sitten ja vielä tuolla nurkilla mihin nyt menemme! Oikein hyvää matkaa teillekin ja nautitaan lämmöstä!!