21.12.2012

Minne ehtii 11 tunnissa?

 Charterlento ilman välilaskua sujui mukavasti

Riippuu tietysti pitkälti siitä millä liikkuu. Autolla ehtisi Turusta esim. Ylitorniolle, mutta suihkukoneella päräytettiin Barbadokselle. Makuasia kumpi on parempi, mutta ei Barbadoksesta mitään vikaa ole vielä löytynyt. Väsyttää vaan pirusti pitkä matka, joten tällä bloggauksella kuittaamme olevamme onnellisesti perillä ja suuremmat uutiset välitetään tulevina päivinä.

 Boardwalkille ehdittäessa alkoi aurinko jo laskea

Monet ovat kyselleet, että eikö siellä Barbadoksella ole hirveän kallista? Tämän vuoksi tällä matkalla laitamme näkyviin erilaisia päivän hintoja ihan vertailun vuoksi. Siitä voi sitten päätellä onko halpa kallista vai kallis halpaa? Tosi asiahan on, että suomalainen elää yhdessä maailman kalleimmista maista ja jokainen päivä ulkomailla on puhdasta säästöä!

 Sen verran väsymys painoi, että syömään mentiin ilman empimistä
läheisimpään ravintolaan. Eikä ollutkaan huono valinta.
Taksimatka lentokentältä hotellille n. 14 euroa (n. 25km). Naapuri otti kaksi rommicocktailia allasbaarista ja näkyi maksavan yhteensä noin 5 euroa. Illalla ruokailimme väsyneinä viereisessä tapas-baarissa ja söimme yhteensä neljä annosta tapaksia ja kyytipojaksi joimme oluet. Hinta noin 28 euroa, joten se ei ollut edullinen.

Tapasannokset

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No, kyllä ootte reippaita! Katsoin ihan piruuttani, josko olis jotain tietoa perillepääsystä! Ja oli.....
Hyvä tietää, että olette kunnialla päässeet perille. Kuullaan! -L-

Jaaskarit kirjoitti...

Terve vaan! Oltiin eilen illalla aivan tautisen väsyneitä. Yöllä sitten uni loppui jo klo 04.00 eli tässä on oltu hereillä jo monta tuntia. Oli vaan pimeää niin ei viitsitty lähteä ulos. Nyt lähdetään aamukävelylle ja klo on täällä 07.20.