27.12.2015

Tervettä kipua

 Tällaista täällä Baijerissa

 Tapanina kävelimme Sillberghausille, joka mainostaa itseään paikaksi 
downshiftata. Ihan hyvä himmailupäivä. Vain 300 korkeusmetriä ja 11km.


Itku pitkästä ilosta. Olemme taas unohtaneet kohtuuden tässä patikkahommassa ja kävelleet alppirinteillä itsemme kipeiksi. Jalkojen kaikki lihakset ovat niin kipeinä, että ei tiedä itkeä vai nauraa ja me olemme se kaksikko, joka täällä vaappuu kylällä vaikean näköisesti eteenpäin. Taas kerran on tullut todeksi, että kuntosalitreeni kotona ei paina hiukkasen vertaa, kun tulet tänne punnertamaan näihin rinteisiin. Kipua tulet kärsimään. Kiinnostaako?

 Sillberghaus

Sillberghausilla saimme tähän astisen reissumme makeimmat naurut, kun paikalle saapui italialainen lapsiperhe. Luonnonrauha oli tietysti mennyttä saman tien, mutta meitä nauratti pikkupojan tapa laskea kävelemänsä askeleet saksaksi. Fünf tausend acht hundert ein und zwanzig. Fünf tausend acht hundert zwei und zwanzig. Fünf tausend acht hundert drei und zwanzig. Menisikö sinulla hermot?


Tannerfeld Stüberl Bayrischellin kylän kupeeessa on patikkareissujemme päätöskohde

 Bayrischzell

 Sunnuntaina Baijerische Höhenwegillä 20 km ja reilu 900 korkeusmetriä

 Neuhütte 1235m


Ursprungtal johtaa Itävallan rajalle.
Pienestä lihaskivusta huolimatta on ollut hienoa. Meillä on ollut aivan uskomattoman hyvä tuuri sään suhteen. Aurinko paistaa sinitaivaalta ja lämpöä piisaa. Hiihtoniilot on varmaan naama nurin päin, mutta me olemme enemmän kallellaan patikoitiin, joten tämä on sopinut meille kuin nenä päähän.


Korkein on Wendelstein, jossa joulupäivänä pistäydyimme.

 Sinivuokot kukkivat jouluna!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Me ollaan jo kotona, joulut on juhlittu. Teillä siellä vielä ihana oleilu jatkuu, eikä varmaan enää kipuillen.!?! Sitähän sanotaan, että ensimmäinen päivä hirressäkin on pahin😁

Jaaskarit kirjoitti...

Ei oo tuosta hirsihommasta täyttä varmuutta, kun ei ole kumpikaan vielä yrittäny. Se on sen sijaan varmaa, että täällä on neljä kpl pirun kipeitä jalkoja.

Tiina kirjoitti...

Kiinnostaa!! :D

Jaaskarit kirjoitti...

No uskotaan kyllä, että sieltä löytyy samanlaista innokkuutta :)