25.12.2015

Joulu Baijerissa


Hou Hou Hou ja hyvää joulua Bayrischzellistä Baijerin Alpeilta. Lensimme eilen illalla Müncheniin ja tänään aamulla junailimme itsemme 1h 20 min ajan Münchenistä Bayrischzelliin. Mitäs sitten täällä? Ihan sitä perinteistä alppitunnelmaa näköjään, kaunis pieni kylä, hienot vuoret ja sinitaivaskin aurinkoineen ilahduttaa meitä joulunviettäjiä. Ihan huikeeta aikuisten oikeesti sanottuna. Tykkäämme tästä kuin hullu puurosta. Kävimme ihan vähän jaloittelemassa kylän ympärillä
 Sitten Keisari Augustugselta kävi käsky...

Huominen kohteemme Wendelstein vaatii 1000m nousun.
 Piece of cake.

Klo 16.00 koko kylä kokoontui kirkkoon


Asumme vasemmassa yläkulmassa. Töräytäpä torvea, jos ajat ohi
 niin pyörähdämme parvekkeella.


4 kommenttia:

Soleil kirjoitti...

Terveiset aurinkorannikolta ja mukavaa Joulua sinne, meidän kotoiseen Baijeriin!
Juuri illalla katsoimme Saksa uutisia ja aika lämpimät kelit sielläkin on nyt ja lumetonta. Jotenkin tuli ikävä noita maisemia. :)
Suomalaiset karavaanarit maailmalla naamakirjassa on kuvaterveiiset meidän alku reissulta. Oli aika mukavaa kävellä noissa maisemissa myös kaksi päivää!
Toivottavasti lomapaikka on mukava ja kelit hyvät!

Anonyymi kirjoitti...

Eipä hassumoi tapa viettää joulua. Itse ei jaksaisi nousta metriäkään, mutta sohvalta jääkaapille kipaisee aika vaivatta. Mukavasti on mennyt ja pukkikin poikkesi eilen. Likka sai Ruskolla emalikulhon täydeltä kinkkua ja silliä. Tossa se ny kuorsaa vieressä X)

Lovea teille supertyypit!

Laittakaa whatsuppia kun netti sen sallii!

Jaaskarit kirjoitti...

Heippa vaan Soleil ja olette malttaneet nämä huippumestat hylätä joulun ajaksi? Huikeeta joulua on ollut täällä ja toivottavasti siellä teilläkin!

Jaaskarit kirjoitti...

Supernaapureille ja superystäville terkut. Täällä menee hyvin ja jutellaan Likasta!!