23.6.2016

Alpit taas kerran!

Innsbruck aina vain puhuttelee!

Tämän aamun early birdsit eivät matoja syöneet vaan ajelimme kiireesti Hesan kentälle aamu-usvan keskellä. Münchenin kone starttasi tasan kuudelta ja sen verran ajoissa olimme paikallista aikaa Münchenin kentälläkin, että vielä ei ollut edes Münchner Weisswurstin aika. Odottelimme jatkoyhteyttä Innsbruckiin. Erikoinen Lufthansan lentoyhteys olikin bussikuljetus. Hyvätasoinen Postbus kiidätti meidät Innsbruckiin kahdessa ja puolessa tunnissa. 


Edessämme on kuukauden pätkä elämää Alppien rinteillä. Ensimmäiset kaksi viikkoa vietämme Alta Badiassa. Siellä asuinpaikkamme on Badian kylässä, josta suunnistetaan Dolomiittien vaellusreiteille. Viimeiset kaksi viikkoa vietämme Itävallan Pitztalissa. 

Varsinainen ilmastoshokki iski, kun pääsimme Innsbruckiin. Hautova 34 asteen helle on aivan jotain muuta, mihin olemme täällä tottuneet! Alppialueet ovat olleet epävakaisen trendin alla, joten toivomme, että vakaampi poutainen ilma alkaisi vallita. Mutta mitäpä teet - säät ovat ihan mitä vaan! Varsinkin vuorilla.


Tämän bändin soundit olivat varmaan tuoreemmat kuin Boney M:n.
Parhaillaan hotellimme viereisellä aukiolla konsertoi Boney M. Ei ole tarpeen ostaa lippua, sillä Daddy Cool kuuluu ihan perfecto ja sopivasti tänne huoneeseen. Mikä onni, sillä tämä Raa-raa-rasputin olisi varmaan naamatusten ihan jo liikaa.

Oi! Jospa nuorena olis arvannut että olisi By the Rivers of Babylonin äärellä.

Tämän päivän Innsbruckin kuvioissa ei ilmennyt mitään uutta, mutta jälleennäkemisen tunnelma on aina hieno. Selekosissa saatettaisiin sanua, että tunnen tämän kaupungin ku pierun hajun, mutta nehän sannoo kaikkee muutaki ihan pölöjää! 

Rathaus  Galerien näkymiä

Jaha, Bahama mama jytää ikkunoista sisään. Eipä löydy särmää laulajien äänistä enää, mutta kaipa tässä kulmat on meiltä kaikilta vähän pyöristynyt. Jääpä seurailemaan meikäläisten vaelluksia kuukauden ajaksi, jos sulla ei ole parempaa tekemistä.


7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihana Innsbruck <3 Tästä se minunkin alppikesäni alkaa nojatuolimatkalla! Pidän peukkuja sään suhteen. Mahtavaa reissua!

Jaaskarit kirjoitti...

Alta Badiaan on saavuttu ja majoituttu. Eilen ehdittiin jo käydä pieni patikka. Tästä se lähtee:)

Anonyymi kirjoitti...

Perillä kotona, ihanat Saalbachin säät ovat taakse jäänyttä elämää, mutta hyvä reissu oli. Täytyy seurata, totta kai, blogia, että tunnelma jatkuu pitkään. Tuo video toi mieleen edellisen kesän Innsbruckin päiväpyrähdyksen😀

Jaaskarit kirjoitti...

Täällä ollaan lähdössä juhannussunnuntain kunniaksi patikoimaan. Kaunis aamu, mutta iltapäiväksi luvattu epävakaisempaa eli aikaisin liikkeelle! Eilen majoituttiin ja siinä yhteydessä oli asunnon uuden keittiön(!)sähköjen kanssa ongelmia, mutta nyt pitäisi olla kunnossa...

Tiina K kirjoitti...

Mukavaa Alppi-lomaa teille! Ja kivaa, että itsekin pääsee nauttimaan noista tunnelmista, vaikka tänä vuonna pysytäänkin ihan Suomen kamaralla. Toivotaan selkeitä kuvauskelejä ja mielettömiä kokemuksia teille sinne! :)

Tiina K kirjoitti...

Mukavaa Alppi-lomaa teille! Ja kivaa, että itsekin pääsee nauttimaan noista tunnelmista, vaikka tänä vuonna pysytäänkin ihan Suomen kamaralla. Toivotaan selkeitä kuvauskelejä ja mielettömiä kokemuksia teille sinne! :)

Jaaskarit kirjoitti...

Kiitos Tiina! Aina tänne on vaan yhtä mukavaa palata:)