18.2.2017

Ihana Franschhoek


 Winetram oli mukava kokemus

Kaksi täyttä päivää ja kolme yötä Franschhoekissa kuluivat nopeasti. Siellä olisi voinut olla päivän tai pari kauemminkin. Eikä pelkästään viinimaistelujen vuoksi. Franschhoek sijaitsee niin kuvankauniilla paikalla, että harvoin tuollaisessa paikassa pääsee käymään.

 Franschhoekin laakso Majapaikkamme Elephant Lodge sijaitsi kylän yläpuolella viinirinteessä niin mehän nautimme olostamme ihan täysillä. Jos pidät upeista maisemista, viinitiloista ja hyvästä ruoasta niin Franschhoek on yhtä takuuvarma valinta kuin tunnelman kohoaminen viintilakierroksen edetessä.


 Mallioppilas tarkkana

 La Petite Fermen puutarhassa oli mukava tutkailla menua ennen sisälle illalliselle siirtymistä
 Miksi paino on noussut?

Loma onneksi jatkuu ja olemme saavuttamassa vaiheen, jossa housut pysyvät ongelmitta ylhäällä ilman vyötä. Kaikki on siis mennyt hyvin. Tälläkin lomalla etukäteen ajatellut treenikerrat ovat jääneet suorittamatta, mutta Facebook päästi pälkähästä, kun joku oli bongannut tutkimuksen, jonka mukaan lasillinen punaviiniä vastaa yhtä treenikertaa tai jotain vastaavaa. Tuollaisista tutkimuksista mekin tykkäämme ja Franschhoekissa treenasimme huolella.

 Elephant Lodge, täyden kympin majapaikka


 Takan reunustalla Suomen lippu, koska Elephant Lodgea pitää suomalainen pariskunta
Näkemiin Franschhoek, näemme vielä uudelleen!


Ei kommentteja: