15.8.2015

Gdansk, turkulaisten Tallinna


 Janen kesäloman viimeisen viikonlopun olemme viettäneet Gdanskissa. Tässä on varmasti jotain samaa kuin pääkaupunkiseudun ihmisille on Tallinnassa. Helppo matka, lento kestää tunnin, hieno vanha kaupunki ja edullinen hintataso. Paitsi että Gdansk ja sen ympäristö on mielestämme hienompi ja monipuolisempi kuin Tallinna. Vuokrapyörissämme oli jälleen yhtä hienoa tekniikkaa kuin panssarivaunussa. 75 % neljästä renkaasta pyöri, mutta onneksi reisissämme on ruutia.


 Sää suosi eikä pilviä näkynyt koko viikonlopun aikana


 Auringonkukansiemenet poimittavissa edulliseen hintaan. 1,40€ / kukka.
 Gdansk on ihanteellinen viikonloppukohde, jossa ei tarvitse suorittaa mitään.
 Nauti kauniista kaupungista ja edullisesta hintatasosta.

 Gdanskin keskustasta on noin 7 km rantaan

 Säät suosi meitä!

 Ehdoton vinkkimme Gdanskin matkaajille on pyöräreissu Sopotiin.
 


 Sopotissa ei tarvinnut olla yksin
Gdansk on leppoisa lomakohde. Syksyn aikana reissaamme Roomaan ja New Yorkiin, joissa täytynee hieman enemmän "suorittaa". Mieleinen futisfanin kohde on myös buukattu marraskuun loppuun Saksaan.

Näillä mennään, Rooma, New York ja Bundesliigaa on tarjolla syksyn aikana


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No voi ristus! Mitenkä nämä teidän blogit saa ihmisen haaveilemaan aina matkasta sinne missä te ootte, kateelliseksikin ( pois se minusta!) Ihastumaan aina uudelleen teidän kirjallisiin taitoihin ja nauttimaan suunnattomasti fotoista ja matkan riemuista!☺ Kiitos taas mahtavasta blogista!Nyt jaksatte taas palata töihin, jos nyt Jane edes muistaa, mitä työ on, ha, haa!?! -L-

Jaaskarit kirjoitti...

No kiitos vaan hehkutuksesta. Tulipa mieleen että voisit(te) tykätä itsekin tästä kaupungista. Täällä ollaan jo oikeasti Euroopassa. Työt alkaa ja näin mahtavan kesän jälkeen on kiva palata hommiin.