21.9.2014

Bernkastel-Kues


 Traben-Trarbach
Taas on aika palata kotiin ja mainio pikalomamme on ohitse. Lauantain ohjelmassa oli alunperin laivaristeily, mutta jotenkin istuskelu passiivisena matkustajana ei sitten vain houkutellut ja päätimme ottaa taas polkupyörät käyttöömme. Tällä kertaa suuntasimme jokivartta toiseen suuntaan kohti Trabenia, jonne matkaa tuli yhteen suuntaan 23km. Sateentuhnuinen aamu selkeni taas aurinkoiseksi päiväksi ja lämmintä piisasi. Iltapäivällä tapasimme blogien kautta tuttaviksi tulleet Saksassa asuvat suomalaiset Hannan ja Mikon, joiden kanssa vietimme hauskan illan.

Wolfin katujuhlat

 Vanhoja kyliä

Pyöräreitin varrelta

Muutama päivä on vierähtänyt taas kuin siivillä. Arkeen paluuta helpottaa reilun kolmen viikon päässä odottava viikon reissu Kroatiaan. Sitä odotellessa viimeiset kuvat Moselilta ja kauniista Bernkastelin kylältä!

Bernkastel lauantai-iltapäivällä


Linnavuoren näkymiä

 Etelään

Pohjoiseen

Pikkutalon ikä on 600 vuotta

Torin iltatunnelmaa joka suunnalta

2 kommenttia:

Hannaliina kirjoitti...

Todellakin! Ihana ilta kansssanne :)

Latasin itsekin juuri kuvat koneelle. Pitää alkaa valikoimaan parhaita...vaikka huomenna sitten.

Kuulemisiin ja näkemiin!

Jaaskarit kirjoitti...

Hei Hanna ja kiitos teille vielä kerran! Täällä on +8 astetta, vettä sataa vaakasuorassa, on umpiharmaata ja työpäivä takana. Missä on kaunis viinikylä ja viinirinteet, lämmin aurinko ja pari lasia hyvää viiniä :) Oliko se totta vai unta..? Ollaanpa yhteydessä ja Mikolle terveisiä!

J & K