4.9.2010

Goodbye Edinburgh!
Nyt se on sitten vuorostaan tämä reissu ja sen bloggaukset lähes finaalissa. Huomenna palataan kotiin. Tämä on ollut meidän ensimmäinen lomareissu Skotlantiin ja yleensäkin Iso-Britanniaan, mutta toivottavasti ei viimeinen. On ollut niin mainio kokemus. Kerrassaan hieno reissu ja Edinburgh on mielestämme todella käymisen arvoinen kaupunki! Pohdittiin tänään tuossa kylällä chillaillessa, että onko täällä ollut mitään juttua, joka olisi ärsyttänyt tai ollut huonosti eikä kumpikaan keksinyt mitään. Tietty lomalla ärsytyskynnys ei ole niin matalalla kuin yleensä, mutta kuitenkin. Erittäin mukava kaupunki ja muukin näkemämme osa Skotlantia oli miellyttävää. Siinä se. Piste i:n päälle olisi ollut skottiliigan futismatsi, mutta nyt sarjassa on tauko maaotteluiden vuoksi, joten pelejä ei ollut. Tästä varmaan ilmenee kumpi kirjoitti tämän tekstin. Lopuksi kuvia Edinburghin kauniista kaupungista.

"Lähes viimeinen bloggaus"tarkoittaa, että vielä olisi tarkoitus blogata Mary King's Close-nimisestä alueesta Edinburghin kaupungin alla. Pelottavasta maanalaisesta kaupungista on viisaampi kirjoitella valoisaan aikaan alueen synkän historian vuoksi! Nähtiin tänään ihan oikeita kummituksia Edinburghin maanalaislla kujilla!

Old Townin rakennuksia ilta-auringossa


New Townin Princes Streetin näkymää


Old Townin ja New Townin välissä oleva
puisto on suosittu kauniilla säälläWaverley Bridge keskellä EdinburghiaScott Monument on hyvin ilmastoitu

Ja se tunnetuin maamerkki. Edinburgh Castle


Edinburgh on periaatteessa rannikkokaupunki


Linnaa toisesta näkökulmasta

Tältä näytti meidän hotellin lähistöllä

Kirkko. Jonain iltana jaksettiin todistettavasti
olla liikkeellä pimeän tuloon saakka
.

Fudgea eli näkymä herkkukaupan ikkunasta


Ja lopuksi se paras. Haggis eli lampaan sisälmyksiä lampaan mahalaukussa paistettuna. Kyytipoikana perunamuusia ja lanttulaatikkoa.
Haggis maistui erittäin hyvin maustetulta ryynimakkaralta.
Reissun paras annos ehdottomasti!

Ei kommentteja: