8.10.2016

New York, New Yoooooork!


Parin kuukauden matkailutauko on ohi ja otsikon sanat Frank Sinatran laulamana alkavat soida yhä voimakkaammin otsalohkoissamme. Se on nimittäin sillä tavalla, että ensi viikolla suuntaamme ruskareissulle Isoon Omenaan. Ei ehkä kaikkein perinteisin ruskaretkikohde vai mitä?

Vaan on siellä varmasti ruskaakin tarjolla


 
Oikeastaan meidän ei pitänyt mennä tänä vuonna Nykiin, koska kävimme siellä vuosi sitten. "New York uudelleen" ei lukenut matkailukalenterissamme. Vaan halpa hinta houkuttaa köyhää. Keväällä bongattu 340e suora Finnair Hki-New York-Hki oli ohittamaton tarjous. No, tuossa metropolissa voi kai käydä kymmeniä kertoja ilman, että pitää kulkea samoja kiskoja pitkin. Eli kyllä täällä matkakuumetta podetaan ja odotetaan pääsyä kirjaimellisesti suureen maailmaan!
Viime vuonna tuli käytyä ehkä useimmat ns. pakolliset kohteet, joten nyt ei tarvitse niihin käyttää aikaa. Ensin ajattelimme, että viikossa ehtii vaikka mitä ja aikaa jää ylikin, mutta tänään listasimme asioita mitä haluamme tehdä ja paikkoja, joissa haluamme käydä ja lopputulemana oli, että kiirettä pukkaa. Ei se mitään, sittenhän me sovimme hyvin New Yorkin kuhisevaan katukuvaan!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Luettu edelleen kateellisena. Kyllä teillä riittää siellä menoa, ei tule aika pitkäksi. Katsoin teidän hotlan, hyvältä tuntuu ja paikka👍. Take care out there!