Aloita päiväsi paikallisella aamupalalla lähikahvilassa.
Varaudu korviahuumaavaan puheensorinaan.
Aamupalan jälkeen hiljaksiin kaupungille ja esim. uudelle satama-alueelle.
Importante: rauhallinen tahti!
Sitten voikin palailla keskustan kujille
Kuumilla kujilla tankkaus on tärkeää eli on lounassalaatin aika
Viimeksi kävimme Malagassa muutama vuosi sitten ja sen jälkeen kaupunki on uusinut ja rakentanut ranta-aluettaan. Ihan edustavan näköistä paikkaa olivat saaneet aikaan. Malagan keskustan ja uimarannan Malaguetan väliin on noussut tyylikkään näköistä bulevardia ja ravintoloita ja kauppoja riittää varmaan jokaisen makuun. Malaga on kaunista kaupunkia, mukavaa uimarantaa ja herkullista ruokaa.
Vatsat täynnä salaattia voi mennä esim. katedraalin seutua katsomaan
Eihän se salaatti aikuisten oikeasti kauan nälkää pidä
Tapakset ovat aivan loistava keksintö, kun ne voi nauttia ilman
sen suurempaa numeroa ja jatkaa taas kaupunkiin tutustumista!
Ei pidä ihmetellä miksi Malagassa on ruoka lähes koko ajan mielessä
Kinkkulautasen jälkeen jaksaa nousta jo linnalle!
Poikkesimme toki välillä rannalle
Mitä sitten siellä?
No sehän rupes tekemään suolaista mieli
Matkalla illalliselle voi ehkä poiketa jopa lasilliselle?
Red Tuna oli koko reissun paras annos ja
illallisravintolan nimi El Tapeo de Cervantes
Chipirones eli pienet mustekalat olivat myös makuelämys!
Sitten ei muuta kuin kauniita kujia pitkin hotellia kohti ja vatsan viereen pitkälleen.
Kuten kuvasta näkyy niin me poistuimme unten maille
aikaisin tai ainakin aiemmin kuin useimmat muut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti